2011-06-29

In atentia filialelor ASCHF-R

Catre: filialele ASCHF-R

Buna ziua,

Pentru a ma asigura ca ati primit mesajul meu pe care vi l-am trimis in urma cu cateva zile referitor la prima serie a taberei pe care o organizam la Cheia, va reamintesc ca intrarea se va face duminica, 3 iulie incepand cu ora 12.30 – hotel Zaganu.

Pentru cei care nu au masini, pot lua un microbuz direct la Cheia de langa centrul comercial IDM (punct reper Gara Basarab) in imediata apropiere a pasarelei Basarab.

Ore de plecare: 9.30, 10.30, 11.30, 16.30.

Va rog sa le transmiteti participantilor la tabara sa insiste pe langa soferi sa-i urce pana la hotel Zaganu. Pentru orice problema care apare, nr. de tel. al Hotelului Zaganu este 0244. 294.294. Va mai rog sa transmiteti tuturor insotitorilor sa aiba imbracaminte adecvata atat pentru copii cat si pentru ei deoarece exista posibilitatea sa ploua si poate sa fie destul de rece. Ar fi bine sa transmiteti ca mamele sa aiba asupra lor o esarfa sau un batic pentru a-l folosi la intrarea in manastiri. De-a lungul anilor am intalnit mame care nu au intrat in manastire deoarece nu au avut cu ce sa-si acopere capul.

Pentru filialele Arges, Prahova, Calarasi, Giurgiu si Bucuresti va pun la dispozitie un telefon mobil al d-rei Irina Raduta, asistent proiect pentru eventuale intrebari legate de taberele de care am vorbit: 0737.877.178.

Asa cum v-am informat telefonic, urmeaza ca ei sa va contacteze si sa lamuriti concret ceea ce va fi de facut.

Pe de alta parte, in data de 24.06.2011 ati primit de la d-na Stanciu o informatie prin care va facea cunoscut ca urmeaza o dezbatere publica privind proiectul Legii asistentei sociale initiate de Presedintele Senatului, dl Mircea Geoana.

Deoarece termenul limita de depunere a amendamentelor la proiectul de lege este vineri, 1 iulie, ora 13.00 va intreb aveti ceva amendamente pe care sa le depuneti? Daca aveti, ele vor fi concentrate la grupul de lobby ONPHR si vor fi sustinute de dl Simon, adresa de e-mail a ONPHR este francisc.simon@onphr.ro , tel 0722.403.592.

Aveti atasat legea asistentei sociale.

I.Lica


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu