2011-09-16

In atentia filialelor ASCHF-R


Buna ziua,
·         Astazi am primit o informatie de la ong-ul Ateliere fara frontiere”, care doreste sa doneze calculatoare. Poate va mai reamintiti ca in urma cu un an si ceva ne-au mai contactat si cei interesati au obtinut calculatoare de la ei. Daca aveti nevoie de calculatoare, o puteti contacta de d-na Ioana Rusu la tel. 0314 259 010, e-mail assoclic@atelierefarafrontiere.ro.
      Va trimit alaturat informatiile primite de la ei.
·         Va reamintesc ca la intalnirea de lucru a CD din 24 septembrie, sambata, trebuie sa aduceti cazierul fiscal al membrului CD al ASCHF-R plin si supleant din filiala dvs. Nu uitati de copie dupa chitanta cazierului fiscal, pentru a putea fi decontata la ASCHF-R. Sedinta va incepe la ora 9.00.

·         Dl Presedinte Tolos va roaga sa aduceti informare scrisa, la care sa aveti si nr. de inregistrare privind situatia actuala din filiala dvs: activitati, nr. membri, parteneriate, personal angajat, situatie financiara. Va solicita aceasta pentru a cunoaste concret care dintre filiale este in imposibilitatea de a functiona.

O zi buna tuturor!

I.Lica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu